Sign in to follow this  
Josh Esbrook

Connection Bug (1.7.2) (Requested thread)

2 posts in this topic

Requested post from the support site: [b]Newest version 1.7.2 x64/x32 WIN bug[/b] Here's my log after I updated. I tried both 64 & 32. I am running Windows 7 x64. Can provide more information upon request. Synergy was working properly before. The Windows machine is the host. The log is me hitting "start", it failed a few times, then i hit "stop" [code]NOTE: connecting to service... NOTE: connection established INFO: watchdog status: error NOTE: starting server NOTE: config file: C:/Users/[i]myUsername[/i]/AppData/Local/Temp/qt_temp.gq1252 NOTE: log level: INFO INFO: service command updated INFO: starting new process activeDesktop:Default ERROR: could not get session id for process id 6576 INFO: starting new process INFO: drag and drop enabled ERROR: failed to load plugin: ns.dll 193 FATAL: An error occurred: %1 is not a valid Win32 application. ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped INFO: backing off, wait=2s, failures=1 INFO: starting new process activeDesktop:Default ERROR: could not get session id for process id 7032 INFO: starting new process INFO: drag and drop enabled ERROR: failed to load plugin: ns.dll 193 FATAL: An error occurred: %1 is not a valid Win32 application. ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped INFO: backing off, wait=4s, failures=2 INFO: service command updated[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote="Josh Esbrook"] ERROR: failed to load plugin: ns.dll 193 FATAL: An error occurred: %1 is not a valid Win32 application. ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped [/quote] Here's the smoking gun. That's very odd. It looks like perhaps it didn't download the plugin properly? Could you please tell me the size of the file in: [b]%localappdata%\Synergy\Plugins[/b] If all else fails you could temporarily delete the ns.dll file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
solution is to re run the wizard it will re download the plugin and fix the error thats what i did

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this