Sign in to follow this  
Ronald Coupe

Server and Client Not working

6 posts in this topic

Have been using Synergy for many years now and have just taken the computers to my home and tried to reset up but not working.

I spent all day Saturday trying to get the server recognized by the clients but after 12 hours have given up.

 

Karen has asked me to post on here where there is a hope of getting online again.

 

Just last week I had two computers working after playing around with the system, Thursday I decided to add the third computer which threw me into present condition, no connectivity. Logs showing server not accepting Client.

 

I paid when I initially began using Synergy for support, this was only $10.00 and was qute some time back, however I had excelent support online from the California office.

 

Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ron,

 

What happens when you try to ping the server from the client?

 

Thanks,

Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Will try when I get home tonight. By ping it presume I go to cmd type ping 10.0.0,67

 

I did send to Kim screen shots of server and layout on server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pinging 10.0.0.67 Packets sent 4, received = 4, lost =0

TTL =128

 

There is no IP in bold letters.

 

ip addresses 169.254.125.14, 10.0.0.67, 169.254.245.22. 10.0.0.51

 

Failed to launch, error.

 

Thats it.

 

Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to be clear had the same results pinging from server and client. All worked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this