Sign in to follow this  
Adam Foisey

1.8.7 Timeout Issue

3 posts in this topic

Greetings,

Not sure how active these forums are, but I'm going to give it a shot. I'm chasing a strange bug in the latest release. I'm running the x64 version on 2 machines, which are both on windows 10. When I boot up the computers, Synergy works fine and I can log into them as normal, but once everything gets loaded up, the connection gets cut and I get a series of timeout messages.

 

I've ensured the Synergy service is running in services.msc.

Both versions are the same.

Tested SSL on and off, no change in behavior

Synergy is added as an exception in my firewalls, and I don't see any indication that it's being tripped by the firewall.

 

Does anyone have any suggestions on what I can try for next steps on troubleshooting? I have Synergy's logging level set to DEBUG2, but I'm not seeing anything that's screaming out "this is the problem, fix me".

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind, I found out it was a change to the VPN connection I use for work. Really wish there was something that could be used to bypass that issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Adam,

 

I'm glad you managed to resolve your issue, we're currently looking into ways to make Synergy work with VPN connections.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Client computer is un-usable due to pointer lag. No error messages in the synergy client. Internet connection is perfect.

 

Whats going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this