Sign in to follow this  
Peter Bennett

Unknown client - even though it's not

4 posts in this topic

First post so apologies if I'm in the wrong place or whatever.

 

Yesterday my friend bought Synergy and I tried to set it up for him.

 

PC 'A' (the server) is Windows 7 64-bit and all up to date. PC 'B' (the client) is Windows 7 32-bit and all up to date. We downloaded and installed the corresponding 32 and 64-bit software on the respective machines.

 

Screen dumps are now in the post below. Any help with this will be much appreciated.

 

Cheers

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone explain what we've done wrong/missed or explain what we need to do to get it working?

 

server.jpg

 

 

client.jpg

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, 30 views and no replies?

 

Come on guys, someone must be able to give us a clue on how to fix our problem - please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wow, 30 views and no replies?

 

Come on guys, someone must be able to give us a clue on how to fix our problem - please?

 

Hi Peter,

What you need to do is to add a new client; from the Server Side - click configure Server, drag a new monitor icon onto the grid from the upper right and give it a screen name that corresponds to the name of your Client. Then try to connect again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this