busrid3r

1.8.4 Crashes Whenever Server Stopped or Client Disconnects

7 posts in this topic

Every time I stop Synergy on the server OR a client disconnects, synergy crashes on the server. This causes the server to "freeze". Technically it's not frozen, but any keyboard or mouse input is EXTREMELY delayed. So a single mouse movement may have a 15-20 second delay. All other server processing is fine (CPU, Memory etc). System resources are all fine. It's only the mouse & keyboard actions.

 

The only option is to end the synergys.exe process.

 

Server: Windows 7 Ent

Client: Windows 10

Synergy: v1.8.4 using SSL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

 

I have the same problem here, my server is windows 8.1 x64 and the two clients are also 8.1 in x86 and x64 version.

Have you found anything to make it better?

 

greetings, Christian

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same exact problem.

The server is Windows Server 2012 R2 (with all updates as of yesterday).

I tried both OSX 10.12 client and Windows 7 Professional 64-bit client (64-bit Synergy).

Everything is on local network (no routing).

The problem occurs only when I'm using SSL (without SSL it seems to work fine).

Disconnecting either client causes the problem described.

 

Synergy version is 1.8.4 (64-bit version on both Windows machines).

 

I have both sides' debug2 log files in case the developers are reading this.

 

The issue is pretty bad because the server becomes unusable until the synergy is closed, and closing synergy takes long time due to 5-10 seconds latency for every mouse and/or keyboard action.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirmed the issue is resolved with v1.8.5

 

Per the changelog, root causes appears to have been with SSL. Thanks for fixing!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is still happening for me with 1.8.5. Synergy is almost unusable because of it.

 

Server is a Windows 7 laptop. Clients are Windows 7 desktop and MacOS 10.10 mini-Mac desktop. All running 1.8.5 stable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The server is still crashing on exit (all clients and the server running 1.8.5 64 bit with SSL enabled).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now