Sign in to follow this  
Robert Labrie

Bad allocation when moving cursor from server to client

0 posts in this topic

Synergy 1.8.2 stable

 

Server: Win10 Build 10586.545

Client: OSX 10.11.16 - yes I'm using the 10.11 DMG of Synergy

 

This worked for a few days, and now I get this. Clients are connected via wired interfaces with a cross over cable and static IP.

 

[2016-08-17T19:32:36] NOTE: accepted client connection
[2016-08-17T19:32:36] NOTE: client "ROLABRIE-M-K0AS" has connected
[2016-08-17T19:32:41] INFO: switch from "BADGER" to "ROLABRIE-M-K0AS" at -1920,382
[2016-08-17T19:32:41] INFO: leaving screen
[2016-08-17T19:32:41] INFO: bitmap: 1748778604x1046765925 29797
[2016-08-17T19:32:41] INFO: convert image from: depth=29797 comp=1952981089
[2016-08-17T19:32:41] FATAL: An error occurred: bad allocation
[2016-08-17T19:32:41] WARNING: detected application not running, pid=8932
[2016-08-17T19:32:42] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2016-08-17T19:32:44] INFO: starting new process
[2016-08-17T19:32:44] INFO: activeDesktop:Default
[2016-08-17T19:32:44] INFO: starting new process
[2016-08-17T19:32:44] INFO: drag and drop enabled
[2016-08-17T19:32:44] NOTE: started server, waiting for clients
[2016-08-17T19:32:44] INFO: watchdog status: ok
[2016-08-17T19:32:46] NOTE: accepted client connection
[2016-08-17T19:32:46] NOTE: client "ROLABRIE-M-K0AS" has connected

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this