Sign in to follow this  
Walter Weberg

Suddenly lost ability to connect

2 posts in this topic

Synergy suddenly quit working. It had been working fine for weeks, then today it quit. I uninstalled and reinstalled Synergy 1.8 on both computers, but they are still not communicating. The server reports: [2016-05-05T22:40:55] NOTE: new client is unresponsive [2016-05-05T22:40:56] NOTE: accepted client connection [2016-05-05T22:41:00] NOTE: new client is unresponsive [2016-05-05T22:41:01] NOTE: accepted client connection [2016-05-05T22:41:05] NOTE: new client is unresponsive [2016-05-05T22:41:06] NOTE: accepted client connection [2016-05-05T22:41:10] NOTE: new client is unresponsive [2016-05-05T22:41:11] NOTE: accepted client connection The client reports: [2016-05-05T22:41:34] ERROR: failed to connect secure socket [2016-05-05T22:41:35] NOTE: disconnected from server [2016-05-05T22:41:35] NOTE: stopped client [2016-05-05T22:41:36] WARNING: detected application not running, pid=18772 [2016-05-05T22:41:37] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-05T22:41:39] INFO: starting new process [2016-05-05T22:41:39] INFO: activeDesktop:Default [2016-05-05T22:41:39] INFO: starting new process [2016-05-05T22:41:39] INFO: drag and drop enabled [2016-05-05T22:41:39] NOTE: started client [2016-05-05T22:41:39] NOTE: connecting to '192.168.1.151': 192.168.1.151:24800 [2016-05-05T22:41:39] INFO: watchdog status: ok [2016-05-05T22:41:39] ERROR: ssl error occurred (generic failure) [2016-05-05T22:41:39] ERROR: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol [2016-05-05T22:41:39] ERROR: failed to connect secure socket [2016-05-05T22:41:40] NOTE: disconnected from server [2016-05-05T22:41:40] NOTE: stopped client [2016-05-05T22:41:41] WARNING: detected application not running, pid=14552 [2016-05-05T22:41:42] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-05T22:41:44] INFO: starting new process [2016-05-05T22:41:44] INFO: activeDesktop:Default [2016-05-05T22:41:44] INFO: starting new process [2016-05-05T22:41:44] INFO: drag and drop enabled [2016-05-05T22:41:44] NOTE: started client [2016-05-05T22:41:44] NOTE: connecting to '192.168.1.151': 192.168.1.151:24800 [2016-05-05T22:41:44] INFO: watchdog status: ok [2016-05-05T22:41:45] ERROR: ssl error occurred (generic failure) [2016-05-05T22:41:45] ERROR: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol [2016-05-05T22:41:45] ERROR: failed to connect secure socket [2016-05-05T22:41:46] NOTE: disconnected from server [2016-05-05T22:41:46] NOTE: stopped client [2016-05-05T22:41:46] WARNING: detected application not running, pid=19148 [2016-05-05T22:41:47] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-05T22:41:48] INFO: service command updated Can you help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
thats it!? two posts? its been almost a month and no one has solved this problem? this is horrible support! the same issue im having. ugh this app. is so unstable,.... i'm a SQA tester... and it needs so much testing...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this