Adam Yorwerth

Failing to start process and connect clients

0 posts in this topic

I have tried a load of fixes, but to no avail. Prior to these issues I had Synergy working well across 3 devices, running both osx, win10 and win8.1. The error messages are below: [2016-05-01T18:12:56] INFO: watchdog status: error [2016-05-01T18:13:02] INFO: starting server [2016-05-01T18:13:02] INFO: config file: C:/Users/Adam/AppData/Local/Temp/qt_temp.gq6404 [2016-05-01T18:13:02] INFO: log level: INFO [2016-05-01T18:13:02] INFO: log file: C:/Users/Adam/Desktop/synergy.log [2016-05-01T18:13:02] INFO: service command updated [2016-05-01T18:13:03] INFO: starting new process [2016-05-01T18:13:03] INFO: activeDesktop:Default [2016-05-01T18:13:03] INFO: starting new process [2016-05-01T18:13:03] INFO: drag and drop enabled [2016-05-01T18:13:03] ERROR: cannot read configuration "C:/Users/Adam/AppData/Local/Temp/qt_temp.Hp6404": read error: line 16: missing ) synergys.exe: no configuration available [2016-05-01T18:13:04] INFO: service command updated [2016-05-01T18:13:04] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped [2016-05-01T18:13:04] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-01T18:13:07] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-01T18:13:10] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-01T18:13:13] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-05-01T18:13:16] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now