Sign in to follow this  
Who Cares

Persistent Connection Issue

1 post in this topic

Annoying issue I'm having: Win10 Desktop PC, running as Synergy server (Ver 1.7.6) Linux Mint Laptop, running as client (1.7.6) Win 10 Laptop running as client (1.7.6) Problem: Win10 Laptop has locked screen. Move mouse onto laptop screen, click to get to password screen. Immediately mouse jumps back to server screen. After a few moments, I can move the mouse back to the laptop and enter the password. As soon as I enter the password, the mouse jumps back to the server. After a few moments, I can move the mouse back to the laptop. Linux laptop is fine, no problem. Here is the log from the windows laptop. As you can see, there is some issue. I have uninstalled and reinstalled Synergy, rebooted laptop, changed from WiFi to wired ethernet, nothing seems to help. [2016-04-29T13:06:12] INFO: entering screen [2016-04-29T13:06:18] INFO: leaving screen [2016-04-29T13:06:18] NOTE: stopped client [2016-04-29T13:06:18] WARNING: detected application not running, pid=31212 [2016-04-29T13:06:19] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-04-29T13:06:21] INFO: starting new process [2016-04-29T13:06:21] INFO: activeDesktop:Winlogon [2016-04-29T13:06:21] INFO: starting new process [2016-04-29T13:06:21] INFO: drag and drop enabled [2016-04-29T13:06:21] ERROR: failed to get desktop path, no drop target available, error=2 [2016-04-29T13:06:21] NOTE: started client [2016-04-29T13:06:21] NOTE: connecting to '10.9.8.10': 10.9.8.10:24800 [2016-04-29T13:06:21] INFO: watchdog status: ok [2016-04-29T13:06:21] NOTE: connected to server [2016-04-29T13:06:22] INFO: entering screen [2016-04-29T13:06:22] INFO: clipboard was updated [2016-04-29T13:06:22] INFO: clipboard was updated [2016-04-29T13:06:28] INFO: leaving screen [2016-04-29T13:06:28] NOTE: stopped client [2016-04-29T13:06:28] WARNING: detected application not running, pid=22396 [2016-04-29T13:06:29] INFO: backing off, wait=2s, failures=1 [2016-04-29T13:06:31] INFO: starting new process [2016-04-29T13:06:31] INFO: activeDesktop:Default [2016-04-29T13:06:31] INFO: starting new process [2016-04-29T13:06:31] INFO: drag and drop enabled [2016-04-29T13:06:31] ERROR: failed to get desktop path, no drop target available, error=2 [2016-04-29T13:06:31] NOTE: started client [2016-04-29T13:06:31] NOTE: connecting to '10.9.8.10': 10.9.8.10:24800 [2016-04-29T13:06:31] INFO: watchdog status: ok [2016-04-29T13:06:31] NOTE: connected to server [2016-04-29T13:06:31] INFO: entering screen [2016-04-29T13:06:31] INFO: clipboard was updated [2016-04-29T13:06:31] INFO: clipboard was updated

Share this post


Link to post
Share on other sites
Apparently, i've had this issue for quite a while and agree that it is annoying... LOL :D Like many other things with Windows, i had begun to accept it as a quirky reality of the beast. However, a fix will certainly be appreciated. BTW, thanks to the OP for not being a lazy procrastinator like myself and actually identifying, documenting and bringing this issue to the attention of those who can make my life brighter! 8-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this