Sign in to follow this  
Kyle Jones

Server Fails to Start on Win 7 Machine

1 post in this topic

On a 64 bit Windows 7 machine, I've tried installing/uninstalling multiple times, tried both x86 and 64 bit. Does anyone have any suggestions? Thank you Here is some debug info: synergys.exe: unrecognized option `Network' Try `synergys.exe --help' for more information. [2016-01-06T12:59:50] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped [2016-01-06T12:59:50] INFO: backing off, wait=10s, failures=111 [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: getting elevated token, elevation required [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: processes in session 1: csrss.exe, winlogon.exe, atieclxx.exe, taskhost.exe, dwm.exe, explorer.exe, rundll32.exe, RtkNGUI64.exe, RAVBg64.exe, msseces.exe, CNMFSUT6.EXE, SpotifyWebHelper.exe, flux.exe, wirelesscm.exe, iusb3mon.exe, APAgent.exe, Dropbox.exe, apcsystray.exe, IAStorIcon.exe, chrome.exe, chrome.exe, AutoHotkey.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, MOM.exe, CCC.exe, chrome.exe, cmd.exe, conhost.exe, officec2rclient.exe, synergy.exe, taskeng.exe, [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: found winlogon.exe in session 1 [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: got token 4088, duplicating [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: duplicated, new token: 4092 [2016-01-06T13:00:00] INFO: starting new process [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: launched syntool to check active desktop [2016-01-06T13:00:00] INFO: activeDesktop:Default [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: processes in session 1: csrss.exe, winlogon.exe, atieclxx.exe, taskhost.exe, dwm.exe, explorer.exe, rundll32.exe, RtkNGUI64.exe, RAVBg64.exe, msseces.exe, CNMFSUT6.EXE, SpotifyWebHelper.exe, flux.exe, wirelesscm.exe, iusb3mon.exe, APAgent.exe, Dropbox.exe, apcsystray.exe, IAStorIcon.exe, chrome.exe, chrome.exe, AutoHotkey.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, chrome.exe, MOM.exe, CCC.exe, chrome.exe, cmd.exe, conhost.exe, officec2rclient.exe, synergy.exe, taskeng.exe, [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: did not find logonui.exe in session 1 [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: getting non-elevated token [2016-01-06T13:00:00] DEBUG: duplicated, new token: 4112 [2016-01-06T13:00:00] INFO: starting new process synergys.exe: unrecognized option `Network' Try `synergys.exe --help' for more information.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Figured it out, nevermind. There were spaces in my value for the 'Interface' setting which were causing an issue when executed as a command line argument

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this