Sign in to follow this  
Bryan Workman

Timed Out

6 posts in this topic

Every time i try to log on my Client Computer says "WARNING: failed to connect to server: Timed out NOTE: connecting to '169.254.77.124': 169.254.77.124:24800"

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having the same problem too! Even turning off the firewalls on both computers does not help. :?

Share this post


Link to post
Share on other sites
same issue here. using synergy pro on windows 7 64 bit for both computers

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a similar issue. I am trying to use Synergy Pro as a server on a macbook and client on a 64 bit windows 7. I get the timeout over and over. When I make the Windows 7 pc the server and the macbook the client it connects and works. I have both firewalls off. It worked fine for over a year, then I moved and switched from a comcast to a verizon router. That is the only difference (other than I upgraded to Synergy Pro, but it wasn't working with 1.6.3).

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having the exact same issue, but, the server is my Windows PC. I have a Windows 8.1 Pro (Server) and my MBP Retina Mid-2012 OS X Yosemite 10.10.3 (Client), both system have the firewall turned off... They initially show signs of connection... the Server recognize the client and ask me where to put the screen, after that, nothing happens. The client keeps throwing timeout... I am using the latest 1.7.2 build. I need help debugging this... I have the Debug2 option, but the information seem not helpful to debug the connectivity issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote="Edwin Beltran"]I am having the exact same issue, but, the server is my Windows PC. I have a Windows 8.1 Pro (Server) and my MBP Retina Mid-2012 OS X Yosemite 10.10.3 (Client), both system have the firewall turned off... They initially show signs of connection... the Server recognize the client and ask me where to put the screen, after that, nothing happens. The client keeps throwing timeout... I am using the latest 1.7.2 build. I need help debugging this... I have the Debug2 option, but the information seem not helpful to debug the connectivity issue.[/quote] Hi, found the solution to my problem, switched from using the automatic IP the program assigned, to the one assigned by my network DHCP, and worked...

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote="Edwin Beltran"][quote="Edwin Beltran"]I am having the exact same issue, but, the server is my Windows PC. I have a Windows 8.1 Pro (Server) and my MBP Retina Mid-2012 OS X Yosemite 10.10.3 (Client), both system have the firewall turned off... They initially show signs of connection... the Server recognize the client and ask me where to put the screen, after that, nothing happens. The client keeps throwing timeout... I am using the latest 1.7.2 build. I need help debugging this... I have the Debug2 option, but the information seem not helpful to debug the connectivity issue.[/quote] Hi, found the solution to my problem, switched from using the automatic IP the program assigned, to the one assigned by my network DHCP, and worked...[/quote] Can you specify where to check it? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this