Mouse button quit working on clients

Get help when something crashes.
Posts: 3
Joined: Wed Jun 08, 2016 2:54 pm

Mouse button quit working on clients

Postby Detire Zacharias » Tue Jul 19, 2016 9:30 am

1.7.6 Purchased.

Sever and clients are all Windows 10

Keyboard and mouse 'pointer' seem to always work.
Occasionally, the the mouse buttons quit working on the clients even though the keyboard and mouse pointer still works.

I must stop and restart Synergy in order for the functionality to return.

Posts: 1
Joined: Fri Jul 29, 2016 11:56 am

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Craig Young » Fri Jul 29, 2016 11:58 am

I experience the same issue repeatedly and have to restart the host app to resolve (hitting "apply" sometimes does the trick).

Host machine: Win 10 pro
Client machine: OS X El Capitan
Synergy v1.7.6 on both

Multiple times each day when interacting with items on the host machine I lost the mouse-click ability on the client machine. Doesn't seem to be any rhyme or reason but it happens A LOT.

Posts: 1
Joined: Thu Aug 11, 2016 12:08 pm

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Bryan Gibson » Thu Aug 11, 2016 12:11 pm

I am also experiencing this since upgrading to 1.8.2.

If I move the mouse back to the server and click anywhere on the screen the mouse click on the client begins to work for a while before it stops again.

Server: Windows 10
Client: Windows Server 2012 R2
Client: Windows 10

Posts: 3
Joined: Wed Jun 08, 2016 2:54 pm

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Detire Zacharias » Mon Aug 29, 2016 3:39 pm

Well... I opened this discussion almost 3 months ago.
A new update came out (1.8.2 "stable my eye"), I upgraded and still the issue remains
By the responses here, I am not the only one with this issue.

Frankly, I am a bit surprised and disappointed at the absence of Synergy support on this thread.

I guess it's time to chalk up my Synergy pro investment to a loss and find a new solution.

Has anyone tried Input Director http://www.inputdirector.com/? Or another solution?

User avatar
Posts: 4
Joined: Mon Aug 01, 2016 7:13 am

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Matthew Steeples » Mon Oct 10, 2016 2:23 am

Bryan Gibson wrote:I am also experiencing this since upgrading to 1.8.2.

If I move the mouse back to the server and click anywhere on the screen the mouse click on the client begins to work for a while before it stops again.


Same problem and solution here. Client and Server are both Windows 10 Anniversary Update

Posts: 1
Joined: Wed Oct 19, 2016 11:10 am

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Chad Hawkinson » Wed Oct 19, 2016 11:20 am

I too am having this issue, which unfortunately still occurs with 1.8.4. Seems like it started somewhere around 1.7.4, but now occurs constantly under 1.8.4...seriously frustrating. I would roll back, but the newer releases have fixed other issues. Lately, it seems like every new release fixes one issue and introduces two more.

Server machine: Win 10 Enterprise
Client machine: macOS Sierra

Posts: 5
Joined: Tue Jul 28, 2015 7:50 am

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Rob Heckart » Fri Nov 04, 2016 10:41 am

It's still happening on 1.8.5-stable-a18eba7. Windows 10 server and Mac OSX Sierra client. The Windows 10 side seems to be the culprit and needs to be restarted. Happens pretty much every time I use Synergy.

Posts: 2
Joined: Wed Nov 23, 2016 1:01 pm

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Matthew W Blessing » Wed Nov 23, 2016 1:07 pm

I can also confirm this is a problem on 1.8.5-stable-a18eba7, mouse will move and illuminate the buttons it hovers above, but no mouse click gets registered. Please fix this as this is the reason I paid for a product instead of using a free solution. Clicking Apply on the server corrects the problem temporarily.

Server: Windows 10 Ent, build 14393
Client: Windows 10 Ent, build 14393

Posts: 3
Joined: Thu Oct 13, 2016 1:01 pm

Re: Mouse button quit working on clients

Postby chris gallant » Wed Nov 30, 2016 2:37 pm

I'm a long time user who's never had this problem until last week when I bought a fancy new mouse,
a Logitech G502 (it has 11 buttons ... sweet)

Anyway, if you're having this problem, post what type of mouse you're using; that extra data may give them a clue...

Posts: 2
Joined: Wed Nov 23, 2016 1:01 pm

Re: Mouse button quit working on clients

Postby Matthew W Blessing » Mon Dec 12, 2016 12:13 pm

Using Logitech M510 Mouse, part of the K350 Keyboard set, running SetPoint 6.67.83, Driver version 5.90.41, also using Logitech Smooth Scrolling 6.65.62 Chrome extension.

Next

Return to Crashing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest